fbpx

Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting (reprogramarea matricei mentale prin tehnica EFT) este o tehnica inventata de britanicul Karl Dawson, EFT Master, unul din cei 29 existenti in intreaga lume. Toate experientele noastre de viata, placute sau neplacute, sunt inregistrate in aceasta matrice, ca imagini, in forma unor Holograme Energetice de Constiinta, abreviate ECHO (Energetic Counsciosness Holograms).

Matrix Reimprinting se bazeaza pe intelegerea faptului ca suntem cu totii conectati intr-un camp energetic unificat, cunoscut de obicei sub denumirea de camp sau Matrice. Aceasta a fost analizata pentru prima data in anii ’40, de catre parintele teoriei cuantice, Max Planck.

Toate straturile sau campurile Matrix se interconecteaza unul cu cealalt. Avem matricea personala, care detine toate informatiile despre noi, iar apoi aceasta se intinde in matricea familiei, in cea culturala si universala.

Ne trimitem gandurile in Matrice, iar ele se intorc inspre noi sub forma experientei de viata.

Prin urmare, putem schimba modul in care ne traim viata modificand imaginile din Matrice.

Matrix Reimprinting ofera aceasta metoda unica de a rezolva experientele neplacute din trecut prin inlocuirea, la propriu, a amintirilor vechi care ne-au provocat atata suferinta, cu unele noi, degrevate de tot acel bagaj emotional negativ. Matrix Reimprinting se bazeaza pe teoriile inovatoare din domeniul psihologiei aplicate si reprezinta una din cele mai puternice si eficiente tehnici de eliberare si transformare care poate aduce rezultate spectaculoase intr-un timp extrem de scurt.

Beneficii si avantaje:

  • ne permite schimbari cognitive la nivelul perceptiilor
  • trimite mesaj corpului nostru ca trauma a fost depasita
  • ne permite sa acumulam intelepciune si sa invatam sa iertam
  • ajungem usor la esenta problemei, fiind in acelasi timp o metoda foarte blanda
  • ne permite sa localizam foarte rapid traumele din perioada copilariei, fara ca acestea sa fie retraite cu aceeasi intensitate