fbpx

Despre

Anca Costache

Anca Florina Costache

Timp de 20 ani am construit și manageriat două afaceri proprii de succes.

Una în domeniul construcțiilor imobiliare, și alta în domeniul evaluării proprietăților imobiliare, ambele cu o cifra semnificativa de afaceri.

La un moment dat am simțit că ceva nu mai funcționează și că sunt departe de omul care imi doream să fiu. Eram intr-un stres continu, copleșită de prea multe responsabilități și termene limita,  departe de a fi fericita și a avea armonie în viața mea.

Se știe că suntem în armonie cu noi și cu universul, cand avem armonie în cele cinci arii importante din viața noastră: cariera și bani; familie și relații; sănătate ; dezvoltare personală și spiritualitate. Știu cum se simte cand jonglezi cu prea multe mingi și sigur poți scăpa din mana o arie importanta din viața ta. Aceasta poate fi relația cu familia sau chiar relația pe care o ai cu sănătatea ta. Nu cred că te poți juca cu sănătatea ta.

Am decis să pornesc pe alt drum. Acest drum a început cu mine și cu redescoperirea mea. Întrebarea pe care mi-o puneam era “care e MISIUNEA” mea pe acest pământ. În aceasta călătorie mi-am dat seama că adevărata mea misiune este aceea de a-i ajuta pe cei din jurul meu să își depășească limitele și blocajele auto-impuse, întocmai cum am reușit și eu să le depășesc.

Așa a luat naștere și proiectul Dincolo de Blocaje.

În prezent ajut oamenii, în calitate de consultant, practician avansat EFT& Matrix Reimprinting, coach, terapeut holistic, să își vadă potențialul din ei, să se redescopere, să vadă frumusețea din ei și să învețe să se iubească și accepte așa cum sunt.

Iubesc oamenii și imi place să ajut.  Împreuna putem construi o lume mai buna pentru noi, pentru copiii și nepoții noștri.

Imi place să combin tehnicile învățate în decursul acestor ani și să mă folosesc de expertiza mea din domeniul de manager de business de succes.

Acreditări

  • Formator acreditat, coach și consilier dezvoltare personală, acreditat de Ministerul muncii și familiei și Autoritatea Națională pentru Calificări
  • Practician avansat EFT& Matrix Reimprinting Academy (EFTMRA) UK
  • Coach Kutschera-Resonanz și NLP master by Institut Kutschera Austria
  • Facilitator PSYCH-K Advanced Integration USA
  • Terapeut Theta Healing Advanced
  • Terapeut Reiki
  • Speaker, absolventă a programului „Speaker Elite” creat de Andy Szekely