fbpx

PSYCH – K

PSYCH-K este metoda de schimbare a convingerilor limitative și a emoțiilor negative din viața ta.

Metoda creată de dr. Robert M. Williams și recomandată de dr. Bruce H. Lipton, Ph.D.

 Iata ce spune Bruce Lipton in cartea sa “Biologia credintei”:

„Procesul PSYCH-K este simplu, direct si poate fi verificat. El foloseste interfata minte/corp a testarii muschilor (kineziologie), pentru a accesa “fisierele” auto-limitative din mintea subconstienta. De asemenea, foloseste tehnici de integrare a partii drepte si a partii stangi a creierului, pentru a induce modificari rapide si de durata.

In plus, PSYCH-K integreaza Spiritul in procesul de schimbare. Folosind testarea muschilor, PYSCH-K acceseaza ceea ce Rob numeste “mintea supraconstienta”, pentru a se asigura ca obiectivele declarate ale persoanei sunt sigure si potrivite. Aceste protectii integrate fac ca acest sistem de schimbare personala sa poata fi predat oricui este interesat sa preia controlul asupra propriei sale
vieti, sa paraseasca frica si sa patrunda in iubire.

Eu folosesc PYSCH-K in viata mea. PYSCH-K m-a ajutat sa-mi anulez credintele autolimitative, printre care si pe aceea ca nu sunt in stare sa-mi termin cartea. Faptul ca tineti in mana aceasta carte, este un indiciu despre puterea acestei metode. De asemenea, tin multe prelegeri impreuna cu Rob. Iar la sfarsitul prelegerilor mele, in loc sa ofer Solutia gandirii pozitive si a vointei, sunt fericit sa las publicul pe mainile lui Rob.

Cred ca PSYCH-K reprezinta un pas important catre Noua Psihologie a secolului al 21-lea, si mai departe.”

Ce obtii practicand sau apeland la un facilitator Pschy-k:

Cum te poate ajuta aceasta tehnica?

Asa cum spunea Henry Ford cândva “Daca tu crezi ca poti sau daca tu crezi ca nu poti... ai dreptate!”

Robert M. Williams - creatorul metodei PSYCH-K

Dr. Bruce Lipton

Materiale suplimentare despre această tehnică