Buna! Sunt Anca Florina Costache, antrenorul tau de dezvoltare personala.

 

In anul 2017 am demarat proiectul Dincolo de Blocaje, prin intermediul caruia mi-am propus sa aduc lumina in viata ta. Pentru ca dincolo de blocaje esti TU, dincolo de blocaje e puterea TA, dincolo de blocajele reale si imaginare pe care tu ti le setezi sta intreaga TA forta.

 

De cele mai multe ori, obstacolele psihologice sunt cele care stau in calea fericirii noastre, fie ca vorbim de obstacole emotionale, financiare, legate de munca si cariera, ori de familie si sanatate.

 

De unde stiu? Pentru ca si viata mea a fost o perioada sub influenta acestor blocajeā€¦

 

Mi-am inceput cariera in domeniul constructiilor imobiliare. Dupa 20 de ani de activitate, dintre care 10 ani de performanta in domeniul evaluarilor imobiliare, am simtit ca ceva nu mai functioneaza, am simtit ca sunt departe de omul care imi doream sa fiu.

 

Si am decis sa pornesc pe un alt drum. Acest drum a inceput cu mine si cu redescoperirea mea. Si in aceasta calatorie mi-am dat seama ca adevarata mea misiune este aceea de a-i ajuta pe cei din jurul meu sa-si depaseasca limitele si blocajele auto-impuse, intocmai cum am reusit si eu sa le depasesc.

 

In cadrul sedintelor de coaching utilizez o serie de tehnici, recunoscute la nivel international, printre care: EFT si Matrix Reimprinting, PSHYCH-K, Thetahealing, NLP.

 

 

Certificari:

EFT & Matrix Reimprinting Academy (EFTMRA)

Kutschera-Resonanz Coach by Institut Kutschera

PSYCH-K Advanced Integration

 

2018 Dincolo de Blocaje